God of War 4 Geliyor!

22 Mart 2005'te PS2 konsolu için SCE (Sony Computer Entertaiment) bağlı Santa Monica tarafından piyasaya sunulan oyun, aksiyon macera türünde Yunan Mitolojisi'ne dayanan God of War, Türkçeye çevrilmiş haliyle "Savaş Tanrısı" adlı oyunun dördüncü serisi geliyor.


God of War 4 Geliyor!
God of War 4 Geliyor!

God of War 4 

Şimdiye kadar ki serilerde Yunan Mitolojisi'ne dayanan oyun, oyun severleri şaşırtacağa benziyor. Yunan mitojisindeki tanrıları ortadan kaldırdıktan sonra, Kratos'un İskandinav mitolojisindeki tanrıları da ziyaret edeceğe benziyor. God of War 4 'de İskandinav mitojosindeki 2 diyara (Alfheim ile Vanaheimr) da uğrayacak olan Kratos, karşımıza baltalı ve uzun sakallı bir tiple çıkarsa hiç şaşırmayın derim.

Doğrusu God of War hem görüntü kalitesi hem de hikayesi ile takdirleri toplamış uluslararası bir oyun. God of War 4 geliyor olması beni mutlu ettiği gibi sanırım sizleri de mutlu etmiştir. 

God of War 4'de Kratos'un İskandinav mitojisindeki tanrılarla (Odin, Thor, Loki vs.) karşılacak olması şimdiden heyecanımı arttırmaya başladı. Kratos'un ailesini öldürmesinden dolayı yıllarca çektiği azaptan sonra, God of War 4'ün hikayesinin ne olacağı da merak konusu. Hiç şüphesiz inanılmaz bir seri bizi bekliyor olacak.

God of War 4'e ait olduğunu düşündüğümüz görüntü

God of War 4 Geliyor!
God of War 4 Geliyor!


0 yorum: